Pallars en Moviment recapta 7.000 euros per comprar un aparell d'oxigenoteràpia d'alt flux

REDACCIÓ
27-04-2020
  • Pallars en Moviment recapta 7.000 euros per comprar un aparell d'oxigenoteràpia d'alt flux
  • Pallars en Moviment recapta 7.000 euros per comprar un aparell d'oxigenoteràpia d'alt flux
  • Pallars en Moviment recapta 7.000 euros per comprar un aparell d'oxigenoteràpia d'alt flux

La combinació de practicar una activitat física des de casa i mostrar-se solidari en la lluita contra el Covid-19 va atreure ahir 494 persones, que van ser les que van atendre la crida de Pallars en Moviment. Aquesta iniciativa impulsada per dos estudiants de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Adrià Cunyat i Arnau Cases, tenia com a objectiu recaptar diners per ajudar l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp, a adquirir un aparell d’oxigenoteràpia d’alt flux per a la lluita contra el coronavirus. La jornada es va tancar amb èxit, ja que els participants hi van aportar un total de 7.016 euros.

“Estem molt satisfets de la implicació que ha mostrat la gent”, explicava Arnau Cases. “Ha estat una cosa que s’ha anat fent gran gràcies a ells, que ho han anat compartint amb amics i familiars fins a arribar a això. Estem superagraïts”, afegeix. La recaptació podria incrementar-se ja que, com explica Arnau, “alguns ens han dit que volien fer aportacions quan ja s’havia tancat el termini, així que l’hem ampliat fins aquest dimecres”.

Per saber com fer-ho els interessats poden entrar i consultar el compte de la xarxa d’Instagram dels organitzadors, @elpallarsenmoviment.

Tots els que s’hi havien inscrit podien elegir una activitat física i, com afegeix Cases, en total “s’han recorregut 2.475 quilòmetres, tant corrent com amb bicicleta, s’han assolit els 18.539 metres de desnivell positiu pujant escales i s’han fet 139 classes d’activitats sense desplaçament, com el ioga, la gimnàstica i fins i tot la boxa”. Cases afegeix que “fins i tot dos persones han fet natació en sec. Estem molt agraïts que tanta gent hagi sentit el projecte i se l’hagin fet seu”.

També va destacar que, encara que la idea va nàixer al Pallars, “hi ha participat gent de Barcelona, Lleida, Girona, les Terres de l’Ebre... Fins i tot un des d’Àustria i un altre del Regne Unit”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta