Pardinyes per la Dignitat organitza una jornada per la diversitat i la convivència

REDACCIÓ
18-06-2021
  • Pardinyes per la Dignitat organitza una jornada per la diversitat i la convivència
    Peu de foto: 
    Pardinyes per la Dignitat

El dissabte 19 de juny es durà a terme al barri de Pardinyes una Jornada per la Diversitat i per la Convivència. Una jornada que pretén reivindicar els valors universals de la convivència i la diversitat i que són contraris a tota forma de discriminació contra cap col·lectiu sota cap circumstància. Un cant a la pluralitat en un moment especialment delicat en què malauradament molts d'aquests valors es veuen amenaçats i cal reivindicar-los al carrer de nou.

La Jornada, organitzada per Pardinyes per la Dignitat, comptarà amb la col·laboració de diferents entitats (encara oberta a noves adhesions) tant del mateix barri com de la resta de la ciutat com són Arrels, Càritas, Colors de Ponent, Coordinador d'ONG, Escola Popular de Balàfia, FOCCS, Fruita amb Justícia Social, Grup de Dones de Lleida, La Baula, La Cristaleria, Lleida pels Refugiats, Ndiatiguia i Oxfam-Intermón.

Durant el seu transcurs es duran a terme diferents activitats entre les quals una mostra d'entitats, música en directe, tallers, exhibició de boxa sense contacte i una taula rodona i debat sobre diferents experiències del fet migratori i les condicions de vida de les persones migrants i en situació de sense llar.

Totes les activitats es faran a l'avinguda Pearson (al costat del club de petanca, prop de l'entrada del parc de La Mitjana) del barri de Pardinyes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?