Pas alternatiu a la C-14 per revestir el túnel de Tres Ponts

C.SANS
09-06-2020
  • Pas alternatiu a la C-14 per revestir el túnel de Tres Ponts

Les obres del nou túnel de Tres Ponts, a la C-14 entre Organyà i l’accés a Montant de Tost, comportaran noves afectacions en el trànsit durant tota la setmana. Les tasques preparatòries per al revestiment del túnel requereixen ocupar un dels dos carrils de la calçada per on es desvia el pas de vehicles de la C-14 a la boca sud del túnel. Això obligarà a donar pas alternatiu mitjançant semàfors, tant en horari diürn com nocturn.

Per muntar tot l’operatiu, que s’està fent amb l’ajuda de dos grues de gran tonatge, ahir al matí va caldre tallar totalment la carretera. La interrupció del trànsit va durar uns deu minuts, entre les 11.35 i les 11.45 hores, i va provocar poques afectacions en el trànsit de vehicles, ja de per si reduït per les limitacions de mobilitat per la crisi sanitària.

Prossegueixen els treballs amb explosius per perforar la galeria d’emergència del túnel

Així mateix, segueixen els treballs amb explosius per excavar la galeria d’emergència de la boca nord, després que la de la sud quedés enllestida al febrer. Aquests treballs també provoquen talls totals de carretera, que en aquest cas són de tot just cinc minuts i es concentren entre les 10.30 i les 12 hores del migdia i entre les 20 i les 24 hores.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?