Pedalada per la Marató de TV3 al Sícoris Club

REDACCIÓ
09-11-2018
  • Pedalada per la Marató de TV3 al Sícoris Club

La secció de ciclisme del Sícoris Club organitza per a aquest diumenge, dia 11, la segona edició de la Pedalada Benèfica Sícoris Club amb La Marató de TV3. Amb aquesta activitat esportiva, el club lleidatà dóna suport a aquesta iniciativa de TV3, que tindrà lloc el 16 de desembre i que aquest any està dedicada a la lluita contra el càncer.

La Pedalada Benèfica està oberta a tot el públic, tant per a socis com per a no-socis del club. La novetat és que tots els nivells faran una sortida conjunta, a les 11.30, per fer un recorregut de cinc quilòmetres pels carrers de la ciutat. El preu per participar és de cinc euros i la recaptació s’entregarà a la Marató. Els menors de catorze anys poden participar-hi gratis, sempre que ho facin acompanyats pels seus pares. Tant la sortida com l’arribada, prevista a les 12.00, seran al mateix club.

També s’ha preparat un segon recorregut, de 40 quilòmetres, que sortirà a les 9.00 i que arribarà fins a Aspa, per tornar de nou al club.

A partir de les 12.00 s’ha preparat un vermut popular a les instal·lacions, a més d’una actuació del grup lleidatà Milford Boys.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta