Penelles ‘marida’ els seus murals

R.RÍOS
26-07-2018
  • Penelles ‘marida’ els seus murals
  • Penelles ‘marida’ els seus murals

Els murals de Penelles tornaran a ser protagonistes aquest dissabte gràcies a un maridatge atípic en el qual es combinarà l’art de carrer que ha fet famosa aquesta localitat de la Noguera amb productes de proximitat. En una iniciativa de l’ajuntament i l’empresa Red Flavors, 13 productors de la zona elaboraran tapes al peu de tretze d’aquestes obres que han escollit ells mateixos perquè s’identifiquen amb el seu producte.

La iniciativa arrancarà a les vuit del vespre i durarà fins a les deu de la nit. Els participants interessats en tastos les degustacions podran adquirir els tiquets per un euro al punt d’informació del Festival GarGar, on també rebran un mapa per conèixer la localització dels 13 murals que són maridats. A més, es llogaran copes per complementar la gastronomia amb vi. A l’acabar, a les deu de la nit, començarà l’actuació de Ponent Roots i abans, durant la tarda, hi haurà tombs en carruatge per descobrir els 80 murals que ja estan pintats a Penelles.

“Es tracta de fer una simbiosi entre gastronomia i art”, va apuntar Gemma Capell, directora de Red Flavors. “Aquest Maridatge Atípic és un assaig d’una cosa que volem que sigui més gran”, va assegurar l’alcalde de Penelles, Eloi Bergós.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta