Penelles té el seu Màrquez

REDACCIÓ
07-11-2018
  • Penelles té el seu Màrquez
  • Penelles té el seu Màrquez

Penelles, un petit poble de la Noguera de mig miler d’habitants que s’ha posat al mapa pels més de vuitanta murals que n’ocupen els carrers i acoloreixen més de 900 metres quadrats de façanes des de la celebració del festival GarGar, ja presumeix de tenir el seu Marc Màrquez de mida gegant, una obra que serveix com a homenatge pel setè campionat del món, cinquè de la categoria de MotoGP aconseguit pel pilot lleidatà, que aquest dissabte viurà una festa a la seua Cervera natal.

El mural ha estat obra de Kram, un dels principals artistes de l’escena de l’art urbà de Barcelona, que ha plasmat la inconfusible cara somrient de Marc Màrquez a la façana d’un antic taller mecànic del poble per la seua vinculació amb el món del motor. Kram, que ha passat quatre dies a Penelles, ha invertit un total de 170 pots d’esprai i trenta hores de feina per immortalitzar la imatge del pilot lleidatà més premiat, en seixanta metres quadrats de façana.

Estrella Galicia 0,0 continua apostant pel talent i el creixement dels seus esportistes patrocinats i, en col·laboració amb Manifiesto Advertising Group i l’ajuntament de Penelles, ha volgut reconèixer d’aquesta manera el treball i l’esforç del pilot de Cervera. Tenint en compte que la filosofia de la marca és la de ser Una Historia Diferente, lema que queda plasmat també a la pintura.

El mural dedicat a Màrquez es troba al número 3 del carrer Gran i és plenament visible des del tram urbà que passa per l’interior de la localitat. Amb aquest regal a Marc Màrquez, Penelles suma un nou mural per al seu museu d’art urbà a l’aire lliure que cada any atreu milers de visitants i que s’ha convertit en un referent. De fet, ahir ja van ser desenes els curiosos que s’hi van aturar per fotografiar el mural del carismàtic pilot de Cervera.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta