Petitàlia obre el cap de setmana amb més de 50 activitats

P.R
20-03-2019
  • Petitàlia obre el cap de setmana amb més de 50 activitats

El Pavelló 4 de Fira de Lleida acollirà aquest cap de setmana la tretzena edició de Petitàlia (la fira de criança, educació i lleure) i la sisena del Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya (STM). Ambdós certàmens oferiran més de cinquanta tallers, xarrades i activitats dirigides tant als més petits com als adults i per segon any consecutiu comptaran amb 85 estands.

Algunes de les activitats més destacades són les xarrades de la psicòloga Rosa Jové, La criança feliç (dissabte, 16.30 hores) i Com solucionar les enrabiades i conflictes (18.30), que oferirà en el marc dels actes previstos per a Petitàlia. A l’STM, destaca la presència per primera vegada de la Diputació de Castelló, ampliant així l’abast del saló.

Les dos fires estaran obertes al públic dissabte i diumenge de 10.00 hores a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores amb un preu de tres euros l’entrada mentre que els menors de 6 anys podran accedir-hi gratuïtament

D’altra banda, durant l’acte de presentació dels dos salons, també es va anunciar la data de la dotzena edició del Cucalòcum primavera, que se celebrarà del 15 al 18 d’abril al Pavelló 3 coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta