Piscines compartides a Ponent

REDACCIÓ
10-08-2018
  • Piscines compartides a Ponent

Els veïns de Castelldans, Artesa de Lleida, Puigverd de Lleida i Aspa comparteixen un any més les piscines municipals, amb la nova incorporació del recinte de l’Albagés. I és que els empadronats en aquestes localitats poden disfrutar, per segon any consecutiu, de qualsevol d’aquestes instal·lacions amb un mateix abonament.

Encara que l’acord ja estava vigent a l’inici de la temporada de piscines, al juny, els cinc alcaldes −Conrad Llovera (Castelldans), Miquel Àngel Llimós (Albagés), María José Invernón (Aspa), Josep Solsona (Puigverd de Lleida) i Pere Puiggròs (Artesa de Lleida)− van renovar dimecres a la tarda aquest conveni de reciprocitat, que es va posar en marxa per primera vegada l’estiu passat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és “oferir un servei més ampli, atenent criteris de proximitat”, segons van explicar des dels ajuntaments lleidatans.

Per participar en la iniciativa i poder accedir a qualsevol de les instal·lacions, els veïns interessats hauran d’obtenir un abonament al seu municipi. Val a recordar que a les Garrigues ja es va impulsar fa deu anys una cosa similar, que consisteix en un forfet comarcal únic per entrar a les més de vint instal·lacions municipals adherides al conveni, entre les quals es troben Arbeca, l’Albi, Bellaguarda, Castelldans i les Borges Blanques, entre altres.

En aquest cas, la iniciativa beneficia també els joves estudiants d’entre dotze i divuit anys de Llardecans (Segrià), que poden entrar a les piscines dels Torms, Bellaguarda, el Soleràs, Juncosa, Granyena i la Granadella.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta