Plançó engega a Guissona la segona temporada

REDACCIÓ
Publicat: 
13-11-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • Plançó engega a Guissona la segona temporada
  Peu de foto: 
  foto: Ajuntament de Guissona

Aquest divendres, una seixantena de nois i noies participants en el projecte Plançó s’han trobat a Guissona per gaudir del taller LA RODA, DINS O FORA, un taller d’art a càrrec de Cruma i del Centre d’Art Singular Cal Santacreu, un espai format per un cercle tancat per cavallets de pintura, en el qual cada jove ocupa una posició, d’observador i d’observat, els observats han realitzat escenes teatrals dinàmiques, tota una experiència en la qual les persones participants s’han apropat a la diversitat funcional la través d’una experiència artística que ha combinat arts plàstiques i arts escèniques.

Els joves també han vist al nou Teatre Municipal Ateneu de Guissona, juntament amb la població de la vila, l’espectacle del col·lectiu Mur, DE TÚ A TÚ, una proposta de circ que fa reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals i la capacitat humana de sobreporsar-se.

Les accions d’aquesta temporada, inclouran espectacles de ballet contemporani, dansa urbana, teatre i circ, amb produccions diverses amb temàtiques d’interès per als joves.

Després de l’acció d’obertura de circ a Guissona, n’hi haurà una mensualment fins al mes d’abril. 7 dels 15 municipis participants en el projecte, programaran els espectacles, i la resta, s’ocuparan de donar suport amb els desplaçaments i de la consolidació dels grups de joves participants.

 • 01/12/2023: Torrefarrera, Cia L’Excèntrica, Espectacle ADÉU, JANE!
 • 12/01/2024: Cervera, Cia. Habemus Corpus, espectacle, TEEN TIME GONE
 • 02/02/2024: Alcarràs, Cia. Oriol Sauleda, espectacle LLUMENERES
 • 01/03/2024: Tàrrega, Cia. Cross Border, espectacle, LA CHICA QUE SOÑABA
 • 01/03/2024: Juneda, Cia. La Dramática errante, espectacle ALTSASU
 • 10/05/2024: Tremp, cloenda de la temporada amb una jornada de dos dies amb espectacle i tallers, aquest any amb la col·laboració de festivals i fires d’arreu del país

 

Comparteix

També t'interessarà