Plaques solars per al col·legi d’Esterri d’Àneu

REDACCIÓ
22-03-2020
  • Plaques solars per al col·legi d’Esterri d’Àneu

L’ajuntament d’Esterri d’Àneu ha suspès el termini de presentació de les ofertes per al projecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques al col·legi públic d’aquesta localitat del Sobirà. La inversió prevista per introduir aquesta millora és de 50.492 euros i amb aquesta el consistori vol primar les energies alternatives per proveir el centre educatiu. La situació d’excepcionalitat pel coronavirus ha provocat que s’allargui el període perquè les empreses presentin els seus projectes. L’alcalde, Pere Ticó, va explicar que el concurs ha quedat “paralitzat” fins a nova ordre. “És normal que en una situació així les empreses interessades no puguin presentar les seues ofertes i, per tant, el millor és esperar fins a acabar amb aquesta situació d’alerta sanitària”, va dir.

El municipi ha portat a terme altres iniciatives per convertir-se en una localitat més sostenible. Una és la caldera de biomassa d’estelles centralitzada que escalfa equipaments municipals com el consistori o la instal·lació de fanals intel·ligents, que només crearan els carrers quan detectin el pas de persones o vehicles.

El consistori ha ajornat ‘sine die’ la presentació d’ofertes per la crisi del Covid-19

El municipi és pioner a Lleida a aplicar aquesta tecnologia, basada en sensors de moviment i que té com a finalitat reduir les factures anuals de la llum pública.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next