Plusfresc obre una nova botiga a les Garrigues

REDACCIÓ
16-10-2021
  • Plusfresc obre una nova botiga a les Garrigues

La cadena de supermercats Plusfresc ha obert el seu primer establiment al municipi d’Arbeca, a les Garrigues. La nova botiga, situada al carrer de la Bassa, 25, compta amb una superfície de venda de 302m2  i una plantilla de 8 treballadors.

El nou establiment compta amb una peixateria assistida des d’on s’ofereix una àmplia diversitat de peix fresc de la llotja pescat al mar mediterrani i cantàbric. A més, incorpora en aquesta secció un forn de peix perquè es puguin endur a casa el producte ja preparat pel seu consum. La nova botiga d’Arbeca també inclou una secció d’alimentació envasada amb productes locals i de proximitat.

Pel que fa a la carn, la cadena ofereix la seva gama 100% criat a Lleida, un distintiu que permet identificar carn de vedella, de porc, de xai, de conill i d’altres elaborats que prové de bestiar criat en granges de la província i alimentat amb fórmules creades específicament per ells.

Més enllà de la fruita, la verdura, la carn i el peix, el local també compta amb una fleca i una secció de productes de drogueria i d’higiene personal. A més, les persones que disposin de la Targeta client o de l’App del supermercat es poden beneficiar d’alguns avantatges com vals i descomptes, donar un cop d’ull a les campanyes promocionals i consultar l’afluència de la botiga.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?