Plusfresc renova totes les seves furgonetes de Lleida per una flota 100% elèctrica

REDACCIÓ
08-11-2021
  • Plusfresc renova totes les seves furgonetes de Lleida per una flota 100% elèctrica

La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc continua treballant en el seu objectiu de contribuir a la millora del seu entorn més pròxim amb iniciatives dirigides a reduir la contaminació. En aquest sentit, l'empresa ha renovat la seva flota de repartiment a Lleida i l'ha substituït per vehicles 100% elèctrics.

Es tracta de 8 furgonetes amb les quals la cadena de supermercats durà a terme un salt molt important en matèria de reducció d'emissions. En aquest sentit, els vehicles compten amb un isoterm complet i equips de fred modulables que permeten adaptar l'espai segons la temperatura. “Això ens possibilita garantir el manteniment de la cadena de fred fins al domicili del client”, afirma Antonio Rueda, director de Logística en Plusfresc.

Aquests equips de fred són també elèctrics i disposen d'una bateria addicional de suport, sensors a les portes per a regular els equips de fred quan s'obre la porta, cortines de làmines a les portes laterals i un dispositiu de seguiment de rutes i flotes.

La companyia vol anar substituint a poc a poc la resta de la seva flota amb aquests mateixos vehicles. De fet, recentment han entrat en funcionament també dues furgonetes més de les mateixes característiques, una a Manresa i l'altra a Mollerussa.

Compromís Plusfresc

A l'inici de l'any, la cadena de supermercats Plusfresc va adquirir un camió rígid impulsat per GNL (gas natural liquat), un vehicle que genera una menor petjada de contaminació acústica i mig ambiental ja que no emet tant soroll com els tradicionals, fet que permet disminuir notablement la contaminació acústica a les ciutats. Amb aquesta incorporació, ja són tres els camions d'aquestes característiques que formen part de la flota de la companyia.

Durant els últims mesos s'ha incorporat també una moto 100% elèctrica destinada a fer repartiments a la ciutat de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta