Ponent Coopera manté obertes les inscripcions al títol d'especialització en Economia Social i Solidària de la UdL

REDACCIÓ
13-09-2021
  • Ponent Coopera manté obertes les inscripcions al títol d'especialització en Economia Social i Solidària de la UdL

La quarta edició del curs d’especialització en Economia Social i Solidària homologat per la Universitat de Lleida s’impartirà, del 6 de novembre al 19 de febrer de 2022, de manera virtual i amb algunes sessions presencials. Les inscripcions romanen obertes des del 7 de setembre a la web de Ponent Coopera.

La modalitat en línia permet que puguin realitzar el curs persones d’arreu de Catalunya que hi estiguin interessades, com ja es va poder comprovar en l’edició anterior. Com a novetat d’aquesta quarta edició, també s’han plantejat tres sessions presencials en les que es visitarà diferents cooperatives de Ponent per poder conèixer de primera mà les iniciatives i la feina què fan, així com conèixer la seva manera de gestionar-se, la governança i els valors que hi darrera de cada projecte.

El curs està pensat per a un públic interessat en saber-ne més sobre economia social i solidària com per exemple les persones que ja participen de manera activa en cooperatives o entitats de l'ESS; els professionals d'administracions públiques locals o altres institucions que treballen en àmbits com processos d'intervenció comunitària, promoció de l'ocupació o l'impuls econòmic del territori; i els estudiants i graduats/des universitaris que busquen una especialització.

El nou curs d'economia social i solidària començarà a impartir-se el pròxim dia 6 de novembre i tindrà una durada de tres mesos, fins al 19 de febrer de 2022. El programa preveu una sessió de tres hores cada dimecres i alguns dissabtes. La primera sessió del curs serà presencial i es dedicarà per a presentar el funcionament del curs, realitzar una dinàmica de coneixença de les persones participants i conèixer la cooperativa que acull la jornada.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta