Ponent Roots Festival, amb dos llegendes de Jamaica

REDACCIÓ
07-10-2018
  • Ponent Roots Festival, amb dos llegendes de Jamaica
  • Ponent Roots Festival, amb dos llegendes de Jamaica

Dennis Alcapone, de 71 anys, i Winston Reedy, de 68, dos llegendes de la música popularitzada a Jamaica, tots dos amb nombroses gires internacionals a l’esquena, seran dos de les figures de la setena edició del Ponent Roots Festival, la nit del 9 de novembre a la sala Cotton Club de Lleida.

El cantant, DJ i productor de reggae Dennis Alcapone compta amb una dilatada trajectòria musical, amb més d’una dotzena d’àlbums d’èxit des que el 1971 va publicar Forever Version. Per la seua part, el cantant de reggae Winston Reedy va estar durant anys al capdavant de la mítica banda The Cimarons i actualment és conegut per les seues interpretacions de lovers rock, estil de reggae caracteritzat per les lletres i les melodies romàntiques. La vetllada al Cotton comptarà amb una tercera estrella internacional, el britànic Natty Bo, líder de grups com Ska Cubano i Top Cats.

Els tres artistes estaran acompanyats a l’escenari per la banda barcelonina de Gràcia Soweto. Entre altres activitats del festival independent de músiques negres, val a destacar el dissabte 9 de novembre els concerts al migdia a la cafeteria Beat & Soul de Cappont amb el trio jazzístic Tro i a les 23.30 a l’Slàvia de les Borges Blanques de Steel (Raynald Colom i David Soler); i el diumenge 11, de nou al Cotton (17.00), música i activitats per al públic familiar amb Reggae per Xics.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?