Portes Obertes al Col·legi d’Agents Comercials de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
14-12-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Portes Obertes al Col·legi d’Agents Comercials de Lleida

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, acompanyat de la presidenta del Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida, Pilar Pàmpols, ha participat avui en la jornada de portes obertes que realitza aquesta entitat per tal de donar-se a conèixer entre diferents col·lectius de la ciutat.

La jornada d’avui es focalitza en xerrades per a nois i noies estudiants de cicles de comerç que esdevindran els i les agents comercials del futur proper a Lleida. Per això, se’ls explica el valor de la col·legiació i el contingut d’aquesta professió. A més, durant la jornada de portes obertes es reconeixerà una catorzena de professionals per la seva trajectòria professional al llarg dels anys.

El Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida (COACLld) es va crear l’any 1926 i s’empara en la Llei de Col·legis Professionals, amb l’objectiu de representar la professió comercial i protegir els interessos de les col·legiades i els col·legiats, així com adequar la professió a les necessitats actuals de la societat. 

Comparteix

També t'interessarà