Portes obertes a l’antiga residència d’Almacelles

REDACCIÓ
Publicat: 
07-08-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Portes obertes a l’antiga residència d’Almacelles
    Peu de foto: 
    Foto Ajuntament d'Almacelles

Una cinquantena de persones van assistir aquest dissabte a una jornada de portes obertes a l’antiga residència d’avis Mossèn Alexandre Pedra d’Almacelles, organitzada pel consistori, en la qual les diferents persones assistents vpan poder conèixer de primera mà l’estat actual d’aquest l’equipament destinat a la gent gran i comprovar les possibilitats i les utilitats que té per fer-se servir, d'ara endavant, com un espai destinat al benestar dels padrins i les padrines del municipi.

Durant la jornada de portes obertes, que va tenir lloc de les 10 a les 13 hores, els i les assistents, que van ser rebuts per l’Equip de Govern, també han pogut constatar que fa més de sis mesos que no es duu a terme cap actuació, a nivell d'obres, a l'espai de l'antiga residència. Durant la trobada, les persones assistents també han pogut fer propostes d’usos, compatibles amb les que ja s’han parlat a la Taula de Treball de la Gent Gran, de destinar la residència  vella a centre de dia i casal d’avis.

Hi van assistir a la trobada l'alcaldessa d'Almacelles, Vanesa Olivart i tots els regidors i regidores de l’Equip de Govern, que han rebut les persones assistents. Així mateix, han assistit a la trobada per interessar-se’n l’encarregada d’impulsar una plataforma per fer-hi un centre de dia, Mercè Bresco, així com una representació d’Amunt Almacelles, d’Esquerra Republicana de Catalunya i dels Comuns, entre altres.

Comparteix

També t'interessarà