Premi Ciutat de Lleida per a Marc Marzenit i Albert Barqué-Duran

REDACCIÓ
20-09-2018
  • Premi Ciutat de Lleida per a Marc Marzenit i Albert Barqué-Duran
    Peu de foto: 
    ©Fundación Quoartis, Photo by Mike Pfau

El productor musical Marc Marzenit i l’investigador Albert Barqué-Duran, tots dos de Mollerussa, han estat distingits amb la desena edició del Premi Internacional Ciutat de Lleida per la creació The Zero-Gravity Band, que van presentar al passat Sónar i que uneix exploració espacial i futur de la música en una cúpula que permet experimentar la ingravidesa. Aquest guardó reconeix la tasca de persones, empreses o entitats en favor de la projecció internacional de la ciutat de Lleida i la seua àrea d’influència.

En aquest sentit, la presidenta del jurat, la periodista Rosa Maria Calaf, va destacar que és “un projecte especialment innovador que relaciona tecnologia, art i ciència d’una manera completament nova, que experimenta amb materials, productes i idees des de noves perspectives”. Va subratllar que han participat en aquest treball investigadors i artistes d’Alemanya, els EUA i el Regne Unit, i compta amb el suport de diverses organitzacions internacionals.

Els guardonats rebran una reproducció del Bronze de Ascoli, on apareix per primera vegada per escrit el nom de Lleida (Ilerda).

Comparteix

També t'interessarà