Premien un vídeo pòster d’infermeria de l'Arnau de Vilanova

REDACCIÓ
29-07-2019
  • Premien un vídeo pòster d’infermeria de l'Arnau de Vilanova

Personal sanitari d’infermeria del Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha rebut el premi al millor vídeo pòster presentat en el Congrés Nacional de la Societat Espanyola d’Infermeria Intensiva i Unitats Coronàries. El vídeo pòster mostra l’esforç docent dut a terme a la UCI per tal de formar els professionals en el maneig de la nova tauleta de comunicació a través del control per la mirada (eyetracking).

Aquest sistema de control potencia una comunicació més efectiva amb els malalts d’intensius intubats o que presentin grans barreres comunicatives. Aquesta eina és efectiva en la millora de l’assistència sanitària, la prevenció del delírium i la humanització de les cures crítiques.

Les autores del vídeo pòster són la Mireia Martínez, Elsa García, Mònica Boix, Marta Villuendas, Montse Almansa, Jessica Martos, Esther Piñol (totes infermeres); Noelia Sabariego (auxiliar d’infermeria); Silvia Rodríguez (facultativa especialista) i Jesús Caballero (cap deservei), totes del Servei de Medicina Intensiva.

.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

T'agrada l'enllumenat i la decoració de Nadal als carrers de Lleida?

Carregant...
Load next