Premis per a cinc equips al Hackathon de Lleida

REDACCIÓ
19-11-2018
  • Premis per a cinc equips al Hackathon de Lleida

L’associació Lleida Hack va entregar ahir al migdia a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida cinc premis a sengles equips després de finalitzar la segona edició del Hackathon, una singular marató informàtica en la qual els participants havien de desenvolupar al llarg de 24 hores un software determinat.

Josep de Cid, Ricard Gardella, Albert Garriga i Mario Alba, de l’equip MK, es van emportar els 1.000 euros del premi bonÀrea per un sistema de predicció de vendes i de clients. Ferran Velasco, Andreu Gallofé, Bernat Torres i Víctor Sánchez, de Bernattixer, van guanyar el premi Semic (un iPad i un mòbil per a cada integrant) per la resolució d’un conjunt de problemes lògics i matemàtics. Guillem Orellana, Óscar López, Josep A. Costa i Marcel Ortiz, de Scrub Masters, es van endur el premi Stratesys per una aplicació per a la prevenció de bullying. Gisela Ruzafa, Sergio Paredes, Pau Torrents i Gonzalo Recio, d’El Trobador, van guanyar el premi de l’Escola Politècnica (250 euros en productes informàtics) per una aplicació web per connectar estudiants i docents.

Finalment, Sandra Mas, Juan Salmerón, Ester Lorente i Marc Vila, d’El JSON, es van endur el premi Xtrategics (500 euros) per un sistema de funcionalitats d’Amazon Alexa, que permet al pacient fer tasques que estiguin relacionades amb la seua salut sense la necessitat de moure’s de casa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next