Premis a set centres per projectes de negoci

REDACCIÓ
30-10-2019
  • Premis a set centres per projectes de negoci

Educació i GlobaLleida van entregar ahir els premis E2 Escola d’Emprenedors a projectes que impulsen l’emprenedoria entre els alumnes. Hi va haver set premis i tres accèssits entre un total de 26 iniciatives presentades per estudiants de totes les edats.

En Infantil i Primària es van premiar projectes de les escoles Fedac, La Salle Mollerusa i Episcopal; en la de cicles formatius de grau mitjà, La Salle Mollerusa i Ilerna, i l’accèssit, a l’Escola del Treball. En els cicles de grau superior van guanyar Ilerna i l’Escola del Treball, i els accèssits van ser per a l’Episcopal i l’Alfons Costafreda de Tàrrega.

Aquests premis formen part del programa E2 Escola d’Emprenedors per al foment de l’emprenedoria amb el qual l’any 2018 van rebre formació 3.347 alumnes i 47 professors de 38 centres educatius del territori. Els 10 projectes finalistes són de les etapes de primària, secundària obligatòria i postobligatòria del Col·legi Episcopal de Lleida; La Salle Mollerussa; Fedac Lleida; Ilerna; l’INS Escola del Treball i l’INS Alfons Costafreda de Tàrrega.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?