Presentació de la campanya de Sant Joan i la #PostuXapa solidària #ILoveCocaDeRecapte

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
20-06-2024
Actualitzat: 20-06-2024 12:10
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Presentació de la campanya de Sant Joan i la #PostuXapa solidària #ILoveCocaDeRecapte
    Peu de foto: 
    Presentació de la campanya de Sant Joan 2024 ©Gremi de forners de les Terres de Lleida

Ahir, a les instal·lacions del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, es va dur a terme la presentació de la #PostuXapa solidària #ILoveCocaDeRecapte, una col·laboració entre el Gremi de Forners de les Terres de Lleida i Postureig de Lleida en benefici del Banc dels Aliments de les Terres de Lleida.

Coincidint amb la campanya de Sant Joan, aquesta xapa ha nascut per promoure el consum de la coca de recapte durant aquesta festivitat i durant tot l’estiu. La coca de recapte és considerada una de les elaboracions més representatives de la gastronomia lleidatana.

S’han distribuït més de 2.500 xapes entre els forns de pa de tota la província. Tots els beneficis d’aquesta primera campanya es destinaran a la Fundació Banc dels Aliments de les Terres de Lleida, que té com a objectius principals lluitar contra el malbaratament i la pobresa alimentària.

Pel que fa a la campanya de Sant Joan, el Gremi de Forners en fa una previsió positiva, i la seva presidenta Pilar Marqués preveu que es vendran 360.000 coques dolces i 320.000 coques de recapte, suposant un increment de 10.000 coques respecte a l’any passat.

A l’acte hi van assistir membres de la directiva del Gremi, amb la seva presidenta Pilar Marquès al capdavant, lo Sr. Postu, creador de Postureig de Lleida i dissenyador de la xapa, i la directora del Banc dels Aliments, Teresa Farré.

Comparteix

També t'interessarà