Presenten un conte infantil per ensenyar què són les discapacitats auditives

VÍCTOR BONASTRA
11-12-2018
  • Presenten un conte infantil per ensenyar què són les discapacitats auditives

La Diputació de Lleida va acollir ahir la presentació del llibre La iaia no ens sent!, un conte infantil creat amb el suport de la mateixa Diputació i de les associacions Junts Trenquem Barreres i Llar de Persones Sordes de Lleida (FESOCA). El text pretén atansar el món de les discapacitats auditives als més petits, tal com va dir la seua autora Sandra Vidal, que va afirmar que la història prova de donar veu a una realitat habitualment invisible com és la sordesa des d’una clau d’humor.

“Sóc filla de pares sords i mare de fills que hi senten bé i el llibre és una compilació d’aquestes vivències.” L’obra de Vidal està acompanyada de dibuixos realitzats per Ignasi Martín, un il·lustrador de Lleida amb discapacitat auditiva que, segons l’escriptora, “va entendre perfectament les característiques dels personatges i crec que amb els seus dibuixos ha explicat la vida dels meus fills d’una manera molt especial”.

L’editor del text, German París, va assegurar que el projecte s’ha realitzat sense ànim de lucre i que part dels beneficis anirà destinada a FESOCA.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next