⏯️ Presó provisional per a tres detinguts en l'operació antidroga de Torrefarrera

ACN
23-09-2021
  • ⏯️ Presó provisional per a tres detinguts en l'operació antidroga de Torrefarrera
  • ⏯️ Presó provisional per a tres detinguts en l'operació antidroga de Torrefarrera

L'Audiència de Lleida ha confirmat la presó provisional per a tres detinguts en una operació antidroga que van fer els Mossos d'Esquadra el 19 d'agost passat a Torrefarrera (Segrià). En l'operatiu es va desmantellar un cultiu interior de més de 2.500 plantes de marihuana en una nau industrial del polígon. Els detinguts, d'origen albanès i de 22, 39 i 44 anys, havien habilitat a l'altell del magatzem un espai per viure-hi i d'aquesta manera poder passar setmanes sense sortir de la nau, evitant així aixecar sospites al trobar-se en un polígon amb molta activitat. A més, els cuidadors de la plantació també s'encarregaven de la vigilància.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar la investigació a principis d'agost després de tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana a l'interior d'una nau situada al polígon les Comes. Després d'unes comprovacions inicials, es van trobar indicis que van confirmar les sospites i es va muntar el dispositiu per detenir als tres suposats responsables, que estaven a l'interior de la nau. Quan van veure els mossos van intentar fugir per la teulada de la nau. La porta d'entrada estava totalment travada des de l'interior, per evitar que es pogués obrir fàcilment des de fora.

El magatzem disposava d'una complexa instal·lació formada per làmpades transformadores, ventiladors, extractors i material fitosanitari per afavorir el creixement de les plantes. A més, estaven adaptant nous espais de la nau per ampliar més la plantació. Així mateix, la policia va poder comprovar que havien manipulat la instal·lació per connectar-se de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?