Primera fira sobre economia social a Lleida els dies 7 i 8 de juny a la Seu Vella

P.RODELLAR
Publicat: 
16-05-2019
Actualitzat: 16-05-2019 10:59
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Primera fira sobre economia social a Lleida els dies 7 i 8 de juny a la Seu Vella

El Turó de la Seu Vella acollirà la primera fira sobre economia social i solidària (ESS) de Lleida, la Ponent Fest, els dies 7 i 8 de juny, organitzada per l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de Lleida. L’ESS se centra en el cooperativisme i té com a metes principals la democratització de la riquesa, l’autogestió, la sostenibilitat i prioritzar les persones abans que el capital.

Divendres, el certamen inclourà en una jornada tècnica a la sala de la Casa de la Volta amb la taula redona “La rendibilitat i el valor afegit de les empreses cooperatives socials, la contractació responsable i Mercat Social”, a partir les 11.00 hores, una sessió de networking i una altra d’intercooperació. Dissabte, un total de quaranta expositors situats a la Sala Gran de la Canonja mostraran els seus projectes sobre habitatge, lleure, tecnologia, educació i alimentació, entre d’altres.

Així mateix, durant el dia també estan previstes xarrades, tallers, activitats i hi haurà un servei de restauració amb productes de proximitat. “Volem mostrar a la ciutadania una manera diferent de fer les coses”, va explicar durant la presentació un dels tècnics de l’Ateneu, Marcel Vidal.

L’entrada a tots els actes, xarrades i tallers serà gratuïta.

Comparteix

També t'interessarà