Primers desnonats sense previ avís a Lleida, segons la PAH

REDACCIÓ
29-05-2019
  • Primers desnonats sense previ avís a Lleida, segons la PAH

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) va denunciar que ahir va tenir lloc el primer desnonament “sense previ avís” a la ciutat. Va tenir lloc al carrer Corts Catalanes i va afectar una família amb un nen de dos anys que no podia continuar pagant el lloguer i que mirava de negociar amb l’entitat bancària propietària del pis un lloguer social. “El d’ahir va ser un desnonament que no havíem vist fins ara a Lleida”, van assenyalar fonts de la PAH. 

No tenia una data fixada; això significa que qualsevol dia els Mossos d’Esquadra es podrien haver presentat a l’habitatge per desallotjar-lo, com ha ocorregut. A més, al no tenir data concreta, no s’han pogut acollir a la Taula d’Emergències de la Paeria”, va criticar una portaveu de la plataforma.

La PAH també va denunciar que “els Mossos amenaçaven d’esbotzar la porta si no obrien i els serveis socials li han dit la família que es presenti a la Taula d’Emergència del dia 14, però que fins llavors no podien fer res”. La plataforma ha cedit una habitació a la família perquè hi pugui viure per ara, així com una furgoneta per poder guardar les seues pertinences.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?