Primers punts de recàrrega per a bicis i patinets elèctrics

REDACCIÓ
31-01-2019
  • Primers punts de recàrrega per a bicis i patinets elèctrics

L’ajuntament ja ha instal·lat els dos primers punts de recàrrega per a bicicletes i patinets elèctrics a Lleida, a les places del carrer del Riu i de Pare Sanahuja, una de les novetats de la renovació del barri del Noguerola-Estació-Segre. Fonts municipals van indicar ahir que entraran en funcionament “imminentment” i que utilitzar-los serà gratuït.

El del carrer del Riu és un carregador per a bicicletes i patinets elèctrics estàndard i, el de Pare Sanahuja, és específic per a les bicicletes i patinets de més cilindrada, molt similar als punts de càrrega de cotxes elèctrics, que està incorporat en un dels fanals. En aquestes dos places també s’oferirà connexió wifi mitjançant uns repetidors, que ja s’han instal·lat, però encara no es pot oferir connexió a internet a causa que el consistori s’ha de posar d’acord amb els operadors de telefonia per definir quina mena de serveis i connexió s’oferirà en aquests dos punts.

La Paeria preveu instal·lar més dispositius com aquests per la ciutat. Les obres del barri van començar al maig i estava previst que finalitzessin a l’octubre, però no s’han completat fins aquest mes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?