Programa de la Cambra per buscar feina a joves

REDACCIÓ
05-12-2020
  • Programa de la Cambra per buscar feina a joves

La Cambra de Comerç de Lleida va organitzar ahir la 5a edició del #JOVULLSER, amb la col·laboració de l’UTE Noves Oportunitats, un projecte que s’emmarca dins del programa PICE de l’entitat cameral per orientar, formar i posar en contacte joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses. La finalitat última és la d’ajudar a superar la bretxa que hi ha entre els joves a la recerca de feina i les empreses que busquen personal.

Les firmes participants en aquesta edició són Altinco, Fruits de Ponent, Plusfresc, Grup Saltó, IASO, Rodi i Marlex.

Aquest any, la situació excepcional a causa de la pandèmia i la Covid-19 ha obligat els organitzadors a reinventar l’esdeveniment, encara que es continuen realitzant les activitats clau del #JOVULLSER, la zona de les empreses i l’espai de coneixement o zona taller, sense perdre essència i ajudant els joves de Lleida a atansar-se al món empresarial.

L’acte, que es portarà a terme totalment online, està estructurat en dos activitats: Taller i Zona empreses. A la primera s’estableixen xarrades amb ponents que expliquen la manera d’afrontar una entrevista laboral i els valors, entre altres qüestions clau per augmentar l’ocupabilitat dels joves. En la segona, s’efectuen rondes amb empreses en les quals aquestes expliquen als joves quin perfil de treballador busquen.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta