Projecte guanyador llar d'infants i ampliació de l'escola del Palau d'Anglesola

LLEIDACOM / Lourdes Farré
02-06-2021
  • Projecte guanyador llar d'infants i ampliació de l'escola del Palau d'Anglesola

Després del concurs en dos fases, ja hi ha projecte guanyador per la nova llar d'infants i escola del Palau d'Anglesola.

Els arquitectes guanyadors són Eva Jiménez Gómez, Xavier Llobet i Ribeiro i Ana Zubelzu Viarje. Els tres són professors de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya, i han fet equip presentant-se amb el lema "La Infantesa". Ara tenen prop de mig any per elaborar el projecte constructiu.


La Generalitat destina 1,6 milions a l'ampliació de l'escola del Palau

L'alcalde del municipi, Francesc Balcells va explicar que fa uns mesos vam contactar amb els arquitectes del municipi perquè es posessin d’acord” i dissenyessin el complex de Sant Roc “amb visió de futur”, ja que el consistori preveu ubicar també en aquest espai la seva primera escola bressol.


El concurs, que comptava amb el procés participatiu previ del claustre de l'escola Arnau Berenguer, de l'AMPA del centre i de l'alumnat per projectar l'escola del futur, s'ha convocat amb l'assessorament del COAC.

El jurat ha valorat la quantitat i diversitat de projectes presentats, 47, l'esforç de la majoria per adaptar els nous equipaments esportius al municipi i les mesures mediambientals plantejades.

Des de COAC-Lleida s'organitzarà una exposició per conèixer els treballs presentats.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta