Projecten quatre ponts per unir el nucli de Baqueira i les pistes

R. R.
02-11-2019
  • Projecten quatre ponts per unir el nucli de Baqueira i les pistes

Quatre nous ponts per als vianants sobre el riu Malo comunicaran un sector del nucli de Baqueira amb les pistes d’esquí de l’estació aranesa. Així ho preveu un pla urbanístic que impulsa l’ajuntament de Naut Aran a instàncies d’una immobiliària madrilenya. Es tracta de la firma Desarrollos La Pleta, titular de la major part dels terrenys del sector urbanitzable conegut com a PE-5. Aquest àmbit, en procés d’edificació, està separat del domini esquiable pel curs del riu.

La memòria del pla urbanístic, actualment en informació pública, planteja la construcció de quatre passarel·les per travessar el riu a peu i facilitar així l’accés a remuntadors a la cota 1.500 de l’estació al costat del nucli de Baqueira. Assegura que aquesta actuació pot “beneficiar tant el poble com les pistes” al contribuir a reduir el trànsit de cotxes a la zona.

Així mateix, argumenta que “l’objectiu no és augmentar el nombre de visitants, sinó oferir un nou al·licient” al facilitar la mobilitat a peu des de la urbanització en construcció fins als telecadires.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next