Prop de 1.220 nens i nenes participen en la 30a Mostra de Teatre Escolar de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
15-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Prop de 1.220 nens i nenes participen en la 30a Mostra de Teatre Escolar de Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

Més de 1.220 estudiants procedents de diversos centres educatius de Lleida es troben immersos aquesta setmana en la 30a edició de la Mostra de Teatre Escolar. L'esdeveniment, que se celebra del 15 al 18 d’abril al Teatre Municipal de l’Escorxador, uneix aquests joves sota el lema inspirador "La cultura, font de creació i aprenentatges a la ciutat educadora".

Xavi Blanco, regidor d’Educació, ha participat activament en la inauguració d'aquesta festa teatral, subratllant la importància de la cultura com a eina pedagògica vital.

Les obres teatrals presentades en aquesta edició, fruit del treball dels tallers de teatre extraescolars, provenen dels centres educatius Parc de l’Aigua, Creu del Batlle, Enric Farreny, Escola del Treball, Frederic Godàs, Joan XXIII, Príncep de Viana, Sant Jaume-Les Heures, Santa Maria de Gardeny i Francesco Tonucci.

A banda dels alumnes que han exercit d’autors i actrius de les respectives representacions, també hi assistiran com a  públic, l’alumnat de 13 centres educatius de la ciutat.

Els tallers de teatre, una activitat extraescolar enriquidora, han pogut florir gràcies al suport del Pla Educatiu d’Entorn de Lleida, en el marc d'un conveni de col·laboració entre el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà