Protesta a la Mariola per un avís de tall d’aigua

S. COSTA D./ M. MARQUÈS
31-05-2019
  • Protesta a la Mariola per un avís de tall d’aigua

Una vintena de veïns de quatre blocs del carrer Cardenal Cisneros, al costat del col·legi Magí Morera, es van concentrar ahir a la tarda després d’un avís d’Aqualia que els tallaria el 6 de juny vinent el subministrament d’aigua per falta de pagament. Tanmateix, la concessionària va confirmar a aquest diari que el tall no es produirà, ja que hi ha casos de pobresa energètica, però els veïns van afirmar que no se’ls ha notificat.

“La setmana passada vam informar que faríem una sèrie de talls i ho vam notificar a l’ajuntament, que ens avisa si hi ha casos de pobresa energètica”, va assenyalar un portaveu d’Aqualia, que va afegir que “hi va haver un error i el sistema no va detectar que afectava veïns en aquesta situació, per la qual cosa finalment no tallarem l’aigua a cap bloc, ja que està prohibit per llei”, va recalcar. Abans d’adonar-se de l’error, Aqualia va penjar uns cartells informatius als portals 1, 3, 5 i 7 del carrer Cardenal Cisneros, la qual cosa va crear l’alarma entre els veïns.

Malgrat que l’empresa va rectificar, ahir a mitja tarda els veïns afectats, que van afirmar que Aqualia no els ha notificat que no es produirà el tall, es van concentrar amb membres d’ERC, JxCat i el Comú, que els van recomanar que “aclareixin l’assumpte amb Aqualia i reclamin comptadors socials i individuals”. Veïns van explicar que el deute d’un bloc “ascendeix als 24.000 euros”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta