Psico Woman parla a les Garrigues sobre la Generació Z i les xarxes socials

REDACCIÓ
03-07-2020
  • Psico Woman parla a les Garrigues sobre la Generació Z i les xarxes socials

Psico Woman oferirà una conferència titulada “Generació Z: Entenent els seus codis i fomentant el bon tracte en les xarxes socials”, el pròxim dimecres, 8 de juliol a les 18 h al seu canal de YouTube. Aquesta activitat, organitzada pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de les Garrigues, és gratuïta i requereix inscripció prèvia, que es pot fer a través de l’enllaç https://forms.gle/WV1HbyfiX4doMNRUA omplint el formulari.

La xerrada està dirigida a la comunitat educativa (professorat, famílies i ciutadania en general), per ajudar a entendre els codis de la Generació Z o postmillennial, veure com podem estar més a prop d’ells/es, donar un cop d’ull a les xarxes que més fan servir i analitzar perquè les utilitzen, abordar les ciberviolències des d’una perspectiva de gènere i facilitar recursos actualitzats sobre la temàtica. També hi haurà temps per aclarir conceptes, resoldre dubtes, acompanyar en pors i crear un espai de reflexió i suport sobre el tema.

Psico Woman té més de 50.000 seguidors entre els seus perfils de Facebook i Instagram i més de 15.000 subscriptors al canal de Youtube amb vídeos que superen les 90.000 visualitzacions.

Isa Duque, psicoterapeuta especialitzada en grups d’adolescents i dones, formada en Sexologia i Gènere, Treball amb sistemes humans, entre altres, és la creadora del projecte ciberactivista Psico Woman. Té una llarga trajectòria col·laborant amb diverses institucions en múltiples programes relacionats amb la salut sexual, intel·ligència emocional, prevenció de violència masclista, acceptació de la diversitat, bon ús de les xarxes socials, etc. El projecte va ser premiat el 2016 en la categoria de Comunicació als Premis d’Emprenedoria a nivell d’Andalusia i va rebre el Premi 2018 Clara Campoamor.

Cristina Chinchilla, tècnica audiovisual especialista en disseny i animació, educació i gravació de vídeos amb perspectiva de gènere, és la responsable de la part tècnica i audiovisual del projecte Psico Woman. Té una àmplia trajectòria professional en televisions i productores d’Andalusia i col·labora en projectes socials i de transformació, fomentant els valors d’igualtat i respecte.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?