A punt el San Miguel Music Explorers, amb sis hores de música en directe

redacció
14-09-2017
  • A punt el San Miguel Music Explorers, amb sis hores de música en directe

La Fàbrica San Miguel de Lleida obrirà les seves portes aquest dissabte per acollir el Festival San Miguel Music Explorers a la Fàbrica per segon any consecutiu. Durant més de sis hores, la música serà la protagonista amb les actuacions en directe de Love of Lesbian, Mishima, Richard & Chris (Belle and Sebastian) DJ Sets i el grup lleidatà Renaldo & Clara com a teloners.

La gran festa, oberta només a majors de 18 anys, s'iniciarà a les 18.00h amb l'obertura de portes del recinte i seguirà fins a les 01.00h de la matinada. El grup lleidatà Renaldo & Clara serà el primer en trepitjar l'escenari, seguits pel quintet pop Mishima, que van presentar el seu últim disc "Ara i Res" el passat mes de maig. Els següents a actuar seran Love of Lesbian amb la seva música indie rock. Richard & Chris (Belle and Sebastian) amb el seu DJ Set seran els encarregats de posar el punt final a la nit.

Aquest festival representa la cloenda de la celebració del 60è Aniversari de San Miguel a Catalunya i s'emmarca sota el concepte "Music Explorers", iniciativa en què s'inspiren totes les accions musicals de la marca.

Espai gastronòmic internacional

El festival també inclourà una àmplia oferta gastronòmica gràcies a la instal·lació de foodtrucks amb propostes culinàries de diferents països i que es podran acompanyar amb qualsevol de les cerveses de la gamma San Miguel.

Busos gratuïts per un consum responsable 

L'empresa posarà a disposició dels assistents un servei d'autobusos gratuïts, amb sortides cada 15 minuts des de diferents punts de la ciutat. D'aquesta manera, la marca vol promoure un consum responsable durant tota la vetllada. El punt de sortida i arribada serà la plaça Ricard Viñes cantonada amb Av. Prat de la Riba, dues hores abans i després del concert.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta