Punts de vacunació en tots els campus de la UdL

REDACCIÓ
10-09-2021
  • Punts de vacunació en tots els campus de la UdL
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Departament de Salut)

Coincidint amb la primera setmana del curs, el Departament de Salut obrirà entre els dies 14 i 16 de setembre punts de vacunació sense cita als campus que la Universitat de Lleida (UdL). Dimarts 14, es vacunarà al Rectorat de 12h a 15h, i a Ciències de la Salut, de 12h a 16h; dimecres 15, s’instal·larà el punt de vacunació al Campus de Cappont de 12h a 16h, i dijous 16, el dispositiu es traslladarà a l’ETSEA en el mateix horari. El campus d’Igualada de la UdL queda fora d’aquesta planificació, ja que pertany a una altra regió sanitària.

En tots els punts es podran vacunar les persones que formin part de la comunitat universitària no vacunades o pendents d’una segona dosi, inclosos els estudiants i personal que estiguin realitzant una estada a la UdL o siguin desplaçats de llarga durada d’altres comunitats autònomes. La vacunació estarà oberta també a la resta de la població major de 12 anys. S’hi administrarà la vacuna Pfizer.

La segona dosi de les persones vacunades en el marc d’aquesta iniciativa s’administrarà 3 setmanes després al Pavelló Onze de Setembre de Lleida. Les persones que vagin a vacunar-se han de portar la targeta sanitària individual (TSI) o algun document que els identifiqui (DNI, NIE o passaport).

Amb aquesta acció, el Departament de Salut i la UdL sumen esforços per augmentar el percentatge de la població universitària vacunada a fi de començar el curs amb el major nombre de persones immunitzades. La implicació d’aquesta franja d’edat és fonamental per tal d’arribar a la immunitat de grup, minimitzar els efectes de la pandèmia i iniciar el curs acadèmic amb més seguretat, garantint la màxima presencialitat als campus.

Els punts de vacunació sense cita a la Universitat de Lleida s’afegeixen als altres 5 punts vacunals que hi ha distribuïts arreu del territori de la Regió, situats a Lleida, Tàrrega, Alcarràs, Mollerussa i Balaguer. Aquests espais segueixen vacunant amb cita prèvia, però també ofereixen horaris de vacunació oportunista, que es poden consultar a canalsalut.gencat.cat/vacuna-sense-cita.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?