"Puppets & Vinyl", una exposició a la Fecoll de Lleida que barreja música i titelles

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
09-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • "Puppets & Vinyl", una exposició a la Fecoll de Lleida que barreja música i titelles
    Peu de foto: 
    Fecoll

La sala Manolo Calpe de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) presenta una nova exposició titulada “Puppets & Vinyl”, que destaca peces de la col·lecció privada d’Oriol Ferre.

En aquesta mostra original, es poden apreciar un total de trenta-vuit portades de discos de vinil que formen part de la col·lecció personal d’Oriol Ferre, qui també és el codirector del Centre de Titelles de Lleida. Les obres es troben en exhibició a la seu de les colles de l’Aplec, al carrer Obradors, fins al 5 de maig.

Cada portada seleccionada destaca per incloure alguna representació de titelles en el seu disseny. Aquest material, recopilat durant deu anys per Ferre, abraça una àmplia diversitat, incloent discos de llarga durada des dels anys cinquanta fins al segle passat, així com produccions de reconeguts cantants com Van Morrison, Chet Baker i Tina Turner. A més, es pot admirar portades de bandes icòniques com Metallica, Genesis i Iron Maiden, totes elles amb la presència de titelles.

La mostra “Puppets & Vinyl” forma part dels esdeveniments associats a la 35a Fira de Titelles de Lleida, que se celebrarà del 2 al 5 de maig. Després de la seva exhibició a la Fecoll durant més d’un mes, l'exposició viatjarà a Sèrbia per ser presentada en aquest país dels Balcans.

Comparteix

També t'interessarà