Queixes de taxistes frenen les obres de la seua nova parada a l’estació

M. MARQUÈS
14-05-2019
  • Queixes de taxistes frenen les obres de la seua nova parada a l’estació
  • Queixes de taxistes frenen les obres de la seua nova parada a l’estació
  • Queixes de taxistes frenen les obres de la seua nova parada a l’estació

La Paeria va iniciar ahir al matí l’actuació per habilitar part del pàrquing de zona blava al costat de l’estació com a parada de taxis i eliminar l’actual, situada en un lateral del carrer Príncep de Viana, per la qual cosa va tancar el pàrquing. Tanmateix, queixes de la cooperativa LoTeuTaxi van aconseguir que s’aturessin les obres perquè no els convenç el lloc previst per deixar els passatgers, una zona que actualment no s’utilitza perquè hi ha unes pilones verdes i on abans paraven vehicles privats.

Tanmateix, la polèmica va començar abans, segons va explicar un portaveu de la companyia. “Vam rebre un mail de l’ajuntament fa uns dies informant-nos que començaven les obres dilluns, però no ens quadrava perquè encara quedava una reunió pendent amb els tècnics per analitzar com seria la nova parada, ja que en l’última trobada ens van dir que no podríem sortir del pàrquing i girar cap al pont de Príncep de Viana, per la qual cosa no hi estàvem d’acord”, va assenyalar. Membres de la cooperativa es van reunir ahir al migdia amb els tècnics, que els van informar que sí que s’habilitaria el gir cap a l’esquerra. Així doncs, els taxis entrarien per l’entrada actual i se situarien al lateral esquerre fins a arribar al pàrquing de motos, on s’ha habilitat una rampa per sortir. Tanmateix, el mateix portaveu va dir que no els convencia el lloc per deixar els passatgers, “ja que temem que parin els vehicles com feien abans d’instal·lar les pilones verdes”.

Davant d’aquesta situació, l’ajuntament va decidir parar les obres i els va oferir la possibilitat de seguir a la parada actual però ampliant el carril en un tram on és molt estret, però caldria discutir-ho amb Adif, perquè el terreny és de la seua propietat. LoTeuTaxi s’ha compromès a decidir quina opció prefereix en uns dos dies, però des de Tele Ràdio Taxi veuen més segur anar al pàrquing de zona blava.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next