Raimat ret homenatge a la Gent Gran

REDACCIÓ
01-08-2022
  • Raimat ret homenatge a la Gent Gran
    Peu de foto: 
    Mario Gascón / Ajuntament de Lleida

L’homenatge a la gent gran ha estat un any més un dels actes més emotius de la Festa Major de Raimat, que va tenir lloc ahir diumenge a la Pista Poliesportiva de les Piscines Municipals, al qual ha assistit la tinent d’alcalde Jordina Freixanet, així com els regidors Fèlix Larrosa i Cristina Morón, la presidenta de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Raimat, Ainoa Casamon González, i el seu homònim de Sucs, Guillem Boneu.

L’acte, que ha estat organitzat per l’Associació de Veïns de Raimat amb l’objectiu de felicitar a tots aquells veïns i veïnes que compleixen 80 anys, ha tingut enguany com a protagonista especial la senyora María Hernández, que ha rebut una placa commemorativa de la diada de mans de la tinent d’alcalde Jordina Freixanet i de la representant veïnal Berta Pueyo.

A més, també s’ha fet un reconeixement als veïns Pepita Roset i José Pinteño, els quals no han pogut estar presents per rebre el record commemoratiu, però que se’ls hi farà arribar aviat per part de l’organització.

La tinent d’alcalde Jordina Freixanet, que a més és la regidora de la Paeria a l’entitat municipal descentralitzada, ha qualificat l’acte com un dels més importants de l’any, “perquè avui celebrem la vida, la comunitat, l’experiència i homenatgem amb gratitud el vostre temps i talent i la vostra companyia”, ha dit.

Jordina Freixanet ha assenyalat que “fer-se gran és saber teixir comunitat i, de vegades, saber trobar-la plegats amb tots aquells que ens van acompanyar, per acabar creant una gran família. La família que és Raimat”.

La mantenidora de l’acte, Verònica Upton, també ha tingut paraules per la gent gran, però no només per l’edat, sinó perquè “són persones grans en experiència, capacitat, saviesa, memòria i vida de treball i entrega als altres”. Ha estat llavors quan els hi ha agraït “la feina feta i els valors que ens heu transmès, un paper vital en la construcció de les vostres famílies i de la identitat de Raimat. No hi ha res més valuós que ens pugueu regalar que el vostre testimoni, un punt de partida perfecte per continuar allò que un dia vàreu iniciar i que volem compartir amb vosaltres”, ha clos.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta