Ramon Mur guanya les eleccions del Col·legi de Metges

SEGREcom
29-10-2015
  • Ramon Mur guanya les eleccions del Col·legi de Metges

Ramon Mur repetirà com a president del Col·legi de Metges de Lleida després de guanyar ahir les eleccions a l'obtenir 496 vots davant els 412 d'Esteve Sarroca. Més d'un miler de col·legiats van exercir el seu dret a vot, xifra molt significativa en un col·lectiu de 1.700 persones i tenint en compte que en convocatòries anteriors la participació no solia superar els 600 vots.

Prop de 800 facultatius ja havien votat per correu abans que s'obrissin les urnes ahir al matí.

Els dos candidats que es disputen la presidència van valorar molt positivament l'alta participació. "Això demostra que la gent està il·lusionada i que el Col·legi és molt viu", va afirmar Sarroca, mentre que Mur ho va atribuir a "un moment social peculiar" i al fet que "totes dos candidatures són molt diferents".

Sarroca es va presentar a les eleccions anunciant que volia potenciar la participació. Mur, per la seua part, va guanyar els comicis després d'advocar per dignificar la professió a través de projectes com potenciar les relacions socials i trobar vies per "fer el Col·legi més accessible a través d'una junta més transversal i pròxima".

Ramon Mur repetirà com a president de l'entitat després de substituir fa un any Rosa Pérez.

 

repeteix

Ramon Mur va obtenir ahir 496 vots davant els 412 d'Esteve Sarroca i repetirà en el càrrec

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta