Ratifiquen la inversió de 7,6 milions per reparar l’A-2

REDACCIÓ
22-01-2020
  • Ratifiquen la inversió de 7,6 milions per reparar l’A-2

El ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ja ha ratificat l’adjudicació de les obres per reparar el ferm de l’autovia A-2 entre Torrefarrera i els Alamús. En concret, s’actuarà en un tram de 15 quilòmetres que registra uns 40.000 vehicles de mitjana al dia.

L’Estat inverteix 7,6 milions en aquesta actuació i les obres aniran a càrrec de l’empresa Becsa. S’actuarà als carrils, accessos i vies laterals. Val a recordar que els consells del Pla, Segarra i Urgell ja van demanar millores a l’A-2 després que l’any passat es registressin 5 morts en accidents.

Així mateix, aquest cap de setmana ja serà vigent el veto a camions a l’N-230 entre Aran i Benavarri durant la temporada d’esquí.

L’Estat va publicar ahir les restriccions al tram d’Osca i en els propers dies el Servei Català de Trànsit farà públic el del tram lleidatà. Els camions no podran circular de Benavarri a la Val els divendres de 17.00 a 24.00 hores i els diumenges i dies festius tindran prohibit el pas de 13.00 a 19.00 hores en sentit contrari. La restricció s’aplicarà fins al 5 d’abril i per Setmana Santa. El síndic, Paco Boya, va dir que la mesura vol “millorar la fluïdesa del trànsit que s’origina els divendres i diumenges quan hi ha més afluència d’esquiadors a Baqueira, i que provoca moments i situacions de risc per als conductors”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?