Reclamen a la Seu més cicles formatius al Pirineu

C.SANS
30-10-2019
  • Reclamen a la Seu més cicles formatius al Pirineu

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (Cetap) de la Seu va acollir ahir una sessió participativa del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement. El debat, un dels dotze que s’han previst a tot Catalunya, va recollir propostes sobre les actuals prioritats en matèria de tecnologia i coneixement. Assistents a la sessió van deixar constància de la conveniència d’impartir més cicles formatius al Pirineu, i en concret a l’Alt Urgell. També van assenyalar que són necessaris ajuts per als universitaris que se n’han d’anar de la comarca per estudiar.

Malgrat tractar-se d’una sessió de participació popular, bona part dels assistents van ser càrrecs electes. El Pacte Nacional té com a finalitat impulsar una estratègia catalana per incrementar la competitivitat empresarial, l’ocupació i fer front a nous reptes socials. També pretén que el coneixement generat a Catalunya s’incorpori de forma ràpida i efectiva al sistema productiu.

El debat va comptar amb la presència de la delegada territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, que va animar la ciutadania a participar en aquest tipus d’accions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta