Recomanacions de Nits Q Lleida per a un ús responsable de les terrasses

REDACCIÓ
19-05-2020
  • Recomanacions de Nits Q Lleida per a un ús responsable de les terrasses
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu
  • Recomanacions de Nits Q Lleida per a un ús responsable de les terrasses

Nits Q Lleida ha iniciat la difusió a xarxes socials d’un seguit de recomanacions per a un ús responsable de les terrasses dels establiments de restauració que poden obrir amb l’entrada avui a la fase 1 de desconfinament. En situació d’emergència sanitària, l’obertura està condicionada al 50% del seu aforament habitual amb un màxim de 10 persones per taula. Nits Q dona suport als locals d’oci per conscienciar la ciutadania que és responsabilitat de tothom seguir els consells de les autoritats competents per garantir les mesures de seguretat i de protecció. D’aquesta manera, es vol sensibilitzar sobre el civisme i la responsabilitat, tan individual com col·lectiva, a l’hora de fer ús d’aquests espais.

Entre altres, es recorda que cal mantenir la distància de seguretat, de 2 metres, entre les persones assegudes a la mateixa taula i/o en taules properes; que no es pot consumir dins el local –només a les terrasses i amb un 50 de l’aforament habitual-; que cal respectar el nombre màxim de 10 persones juntes, o utilitzar el gel desinfectant i rentar-se les mans sovint (per a més informació, es pot consultar Canal Salut).

Igualment, també s’aprofita per prevenir els riscos en el consum d’alcohol

Nits Q Lleida de l’Ajuntament de Lleida és un programa d’intervenció educativa en espais d’oci nocturn que pretén crear un espai de diàleg participatiu entre els agents implicats en l’oci nocturn de la ciutat per aconseguir entorns més segurs, atractius, saludables, creatius i de qualitat per a tothom, per millorar l’oci nocturn a Lleida. Es desenvolupa a Lleida des de l’any 2013 impulsat per l’Ajuntament i amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat i la Diputació de Lleida.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next