Renfe incorpora un nou equip d'assistència i manteniment de trens a la zona de Lleida

ACN
06-10-2020
  • Renfe incorpora un nou equip d'assistència i manteniment de trens a la zona de Lleida
    Peu de foto: 
    Arxiu Miquel de Santiago
  • Renfe incorpora un nou equip d'assistència i manteniment de trens a la zona de Lleida

Renfe ha incorporat aquesta setmana un nou equip d'assistència tècnica a la zona de Lleida. Està integrat per quatre tècnics i s'encarregarà de dur a terme les tasques de manteniment als trens i serveis que l'operadora efectua a les línies R12, R13 i R14. Es tracta de personal que viu a la demarcació de Lleida amb la qual cosa Renfe vol mostrar el seu compromís amb el servei que presta en aquest territori. La incorporació d'aquest equip de manteniment, amb una inversió anual de 350.000 per part de la companyia, estava prevista per al primer trimestre d'enguany, però Renfe va haver d'ajornar-la a causa de la covid-19.

Actualment, la Generalitat ha encarregat a Renfe la prestació, únicament, del servei de l'R12, R13 i R14 previ a la pandèmia.
La formació d'aquests quatre tècnics de manteniment, que treballaran en torns per cobrir la seva funció de dilluns a diumenge, s'ha dut a terme durant els mesos d'agost i setembre. A més de tasques preventives de manteniment des de la seva base a Lleida podran desplaçar-se als diferents punts de les línies R12, R13, R14 i Lleida-Montsó per atendre les necessitats que es puguin precisar en cada moment, segons han explicat des de l'operadora.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta