Restriccions de trànsit amb motiu del Magnífic Fest i la inauguració del MORERA

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
14-06-2024
Actualitzat: 14-06-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Restriccions de trànsit amb motiu del Magnífic Fest i la inauguració del MORERA
    Peu de foto: 
    El nou museu MORERA ©Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida informa que amb motiu de la celebració aquest cap de setmana del Magnífic Fest i la inauguració del nou MORERA hi haurà restriccions i afectacions en el trànsit.

Pel que fa a la inauguració del nou museu MORERA prevista per a aquest dissabte, 15 de juny, es tallarà el trànsit de la Rambla Ferran -costat Centre Històric- des del carrer Anselm Clavé i el carrer Riquer, entre les 11.30 i les 14.00 h aproximadament. Així, el trànsit de vehicles es desviarà cap a l’avinguda del Segre.

En relació a la celebració del Magnífic Fest a la Rambla Ferran, es tallarà l’avinguda Francesc Macià, en sentit Estació (costat plaça de la Pau), fins al carrer Riquer entre les 8.00 i les 21.00 hores. El trànsit de vehicles es desviarà cap a l’avinguda del Segre.

També, durant la celebració del Magnífic Fest al recinte de les Firetes, els dies 14, 15 i 16 de juny es tallarà el trànsit al camí de Granyena, entre l’avinguda Victoriano Muñoz Oms i el pont de Pardinyes (només actiu a les hores de concerts).

Es recomana que, en la mesura del possible, s’eviti circular per aquestes vies i buscar itineraris alternatius.

Comparteix

També t'interessarà