Reunió dels agents de l'oci nocturn de la ciutat en relació amb les denúncies per punxades

REDACCIÓ
Publicat: 
03-08-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Reunió dels agents de l'oci nocturn de la ciutat en relació amb les denúncies per punxades
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida s’ha reunit amb el sector de l’oci de la ciutat per traslladar informació actualitzada i objectiva envers la situació que s’ha generat sobre les denúncies per punxades en aquest entorns. La Regidoria de Salut, en col·laboració amb Feminismes, Drets Civils i Joventut, i amb la implicació de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques, ha organitzat una trobada per mostrar el missatge clar del sector en situacions d’aquest tipus: tolerància zero en qualsevol conducta sexista que es pugui generar dins aquests espais.

La reunió d'aquest dimarts ha estat molt positiva i ha servit per treballar amb diversos objectius clau: implicar el sector de l’oci i ser proactius a través d’accions preventives per evitar aquest tipus de violències i articular mecanismes de coordinació per, si es donen incidències, actuar de manera ràpida i organitzada amb els serveis d’emergència i agents implicats. També s’ha posat la mirada, si així es requereix, en l’atenció i acompanyament a la persona que pot haver patit aquesta agressió.

A la trobada han assistit la Federació d’Hoteleria de Lleida i responsables de locals d’oci de la ciutat; les empreses de taxi de la ciutat, com a servei públic que també es troben un situacions complexes durant la nit, i responsables d’empreses de seguretat, com a gestors d’accés als locals i de la seguretat interior. Els i les presents han mostrat la seva preocupació i inquietud per les darreres informacions publicades en mitjans de comunicació i xarxes socials relacionades amb les punxades.

L’acció es desenvolupa també amb el projecte Nits Q Lleida d’intervenció educativa en espais d’oci nocturn. 

Comparteix

També t'interessarà