Ribera d’Ondara millora l’entorn de les arcades del poble de Montpalau

REDACCIÓ
21-02-2020
  • Ribera d’Ondara millora l’entorn de les arcades del poble de Montpalau

El poble de Montpalau, un nucli agregat del municipi de Ribera d’Ondara, finalitzarà aquesta mateixa setmana les obres per condicionar l’entorn de les arcades del carrer Sant Jaume.

A la part superior, on fins ara hi havia tan sols uns terrenys erms, s’ha obert un nou espai públic.

A la part inferior hi ha un mur de contenció d’aproximadament trenta metres de longitud que va edificar de forma voluntària un veí de la localitat i sobre el qual va construir quatre grans arcades en pedra, en les quals poden apreciar-se les formes de diversos escuts i banderes de Catalunya.

Segons va explicar l’alcalde de Ribera d’Ondara, Francesc Sabanés (JxCat), aquesta obra permetrà donar més solidesa al mur de contenció, que havia patit enfonsaments. Així mateix, els treballs s’aprofiten per arreglar l’espai públic situat a la part superior del mur, on també s’han instal·lat unes baranes de fusta.

Finalment, aquesta actuació també donarà solució a diverses fugues d’aigües que s’han constatat a la zona. Aquest projecte, subvencionat per la Diputació, ha comptat amb una inversió que ascendeix a un total de 50.937 euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta