Roben 4 bicicletes de pista als ciclistes del velòdrom

XAVIER MADRONA
30-05-2019
  • Roben 4 bicicletes de pista als ciclistes del velòdrom

Els ciclistes que s’entrenen al deteriorat velòdrom del Camp d’Esports no guanyen per a ensurts i sorpreses desagradables. A les males condicions en què s’han d’exercitar se’ls ha unit ara la sostracció de quatre de les bicicletes que guarden en una petita habitació ubicada al costat del velòdrom als baixos del Camp d’Esports. El delegat de la Federació Catalana de Ciclisme, Norbert Herrera, entitat propietària del magatzem cedit per la Paeria, i l’entrenador del grup de ciclistes de competició del velòdrom, Ramon Simó, van presentar dimarts denúncia davant de la Guàrdia Urbana pel robatori d’aquestes quatre bicicletes, d’ús exclusiu per a pista, és a dir, sense frens i amb pinyó fix, el valor conjunt de les quals podria ser d’uns 4.000 euros.

El robatori es devia produir entre diumenge a la nit i dilluns, però no va ser fins dimarts quan van ser alertats els ciclistes, ja que no tenien fixat un entrenament. El tècnic Ramon Simó va ser el primer a presentar-se al lloc dels fets i a continuació va avisar el delegat Norbert Herrera.

El local està cedit per la Paeria a la Federació, que ja ha presentat denúncia a la Guàrdia Urbana

Els lladres van trencar un vidre de la zona d’accés i per aquest buit van aconseguir obrir la porta del magatzem. Dos de les bicicletes sostretes són per a nens i les altres per a adults. A més, dos pertanyen a la Federació i les altres són particulars, en concret del corredor infantil Nil Artal i del sènior elit Albert Masana. Aquest, que fa uns dies es va proclamar subcampió de Catalunya contrarellotge, va denunciar el robatori a través de les xarxes socials per provar de recuperar les bicicletes sostretes. La seua, en concret, era la més valuosa de les quatre amb un cost estimat en uns 2.500 euros. “És una zona sense il·luminació, mancada de seguretat i que dóna peu que passin aquestes coses”, va assenyalar el tècnic Ramon Simó.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?