Rock i rumba de la Fecoll a l'Obert Centre Històric de Lleida

REDACCIÓ
15-09-2021
  • Rock i rumba de la Fecoll a l'Obert Centre Històric de Lleida

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) participa un any més, i ja en són dotze, en el programa Obert al Centre Històric organitzat per la Paeria amb la col·laboració de les entitats residents en el barri antic de Lleida. Les propostes per aquest esdeveniment que se celebra aquest dissabte, 18 de setembre, són força diverses i se celebraran a la plaça Obradors.

El programa festiu de la Fecoll començarà a les 12.30h amb una vermutada musical que oferirà tapes variades, vermut Yzaguirre i cervesa San Miguel amb la música en directe d’Eligius 432 (Versions Rock dels 80-90). A la tarda, i pensant en un públic familiar, els Jardins de Santa Clara acolliran l’espectacle infantil “Mudança”, a càrrec de SAC Espectacles; un xou en què tots els nens i nenes tindran coca i xocolata amb la coorganització dels Castellers de Lleida. Finalment, i com a colofó de la diada, la placeta de la Fecoll acollirà la “juerga” rumbera amb la música més lleidatana i carrinclona d’en Xavi Boira, Carlos i Machín, que podrà escoltar-se tot degustant una ampla oferta gastronòmica de tapes i begudes a preus populars.

Exposició “Vinyetes guanyadores del Concurs d’Humor Gràfic Caragoler”

A més de les activitats proposades per la Fecoll, durant tot el dia la sala Manolo Calpe de la Federació restarà oberta al públic que podrà gaudir de la mostra amb totes les vinyetes guanyadores del Concurs Internacional d’Humor Gràfic Caragoler des dels seus inicis, l’any 2008, fins a la seva XIII edició convocada el 2020. L’exposició inclou les obres originals de creadors espanyols de tan variada procedència com Jaén, Múrcia, Córdoba, Alacant, Bilbao, Ferrol o Terrassa i dibuixants estrangers de punts tan diferents com Mèxic, Anglaterra, Perú, República Txeca, Iran i Argentina.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta