Rosselló reparteix mascaretes als veïns i veïnes del municipi

REDACCIÓ
13-07-2020
  • L’Ajuntament de Rosselló reparteix mascaretes als veïns i veïnes del municipi
  • L’Ajuntament de Rosselló reparteix mascaretes als veïns i veïnes del municipi

L’Ajuntament de Rosselló reparteix avui i demà, per segona vegada, mascaretes quirúrgiques de forma gratuïta entre els veïns i veïnes empadronats al municipi, a partir de 6 anys.

El repartiment de dues mascaretes per persona es fa a l’entrada de l’Ajuntament, seguint la mateixa metodologia que en el primer repartiment, gràcies a l’èxit què va tenir. Així doncs, per tal d’evitar aglomeracions, la gestió s’efectua seguint el padró municipal i es divideix el municipi en dos sectors:

  • Sector nord: dilluns, 13 de juliol, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h
  • Sector sud: dimarts, 14 de juliol, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h

Es demana tenir present els dies i horaris del sector de cadascú i resoldre els dubtes a través de vies telemàtiques, abans d’assistir a l’Ajuntament.

El consistori va fer remesa de material sanitari a l’abril amb la previsió de possibles rebrots de la COVID19 a mitjà termini. La Regidoria de Salut de l’Ajuntament no descarta repetir l’operació del repartiment de material sanitari a la tardor, a l’espera de possibles brots de la pandèmia.

L’equip de govern vetlla per la integritat i salut de la seva ciutadania tot posant al seu abast el material sanitari d’ús obligatori als espais públics de tot Catalunya i part de l’Estat Espanyol, a conseqüència de la incidència actual de la pandèmia de la COVID19 en localitats molt properes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta