Rufea du a terme un taller per conèixer l’estat del sòl segons la presència de plantes indicadores

REDACCIÓ
Publicat: 
25-09-2023
Actualitzat: 25-09-2023 12:36
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Rufea du a terme un taller per conèixer l’estat del sòl segons la presència de plantes indicadores
    Peu de foto: 
    Foto: Ajuntament de Lleida

Vint-i-cinc persones han participat en l’Ecoactivitat per conèixer aquesta metodologia de diagnòstic de sòls a través de les herbes que hi creixen


Els horts municipals de Rufea van acollir aquest passat dissabte un taller d’Ecoactivitats sobre “plantes indicadores”, que són les herbes que creixen de forma espontània en els camps i que permeten diagnosticar l’estat del sòl on es troben.

L’activitat va comptar amb la participació de 25 persones, que van poder conèixer aquesta tècnica, que té com a objectiu millorar la gestió de la fertilitat dels sòls a partir de les indicacions que donen la presència de les herbes.

El taller va ser impartit per Neus Vinyals, de l’Associació ERA (Espais de Recursos per l’Agroecologia) i experta en agricultura ecològica.

La pròxima Ecoactivitat serà la celebració del Dia Mundial dels Ocells als Aiguamolls de Rufea el 8 d’octubre. La jornada comptarà amb diferents activitats adreçades a tota la família.   Per saber-ne més i inscriure’s a les Ecoactivitats, es pot consultar el web o bé a les xarxes socials de Lleida en Verd.

Comparteix

També t'interessarà