Sant Guim de la Plana remodela la plaça d’accés a la població

X. SANTESMASSES
22-03-2019
  • Sant Guim de la Plana remodela la plaça d’accés a la població

L’ajuntament de Sant Guim de la Plana remodela la plaça d’accés a la població des del Llor, situada al costat del local social. L’espai té una superfície de 1.188 metres quadrats i es projecta ubicar-hi una zona enjardinada delimitada per arbres amb sistema de reg automàtic i un mur de poca altura que servirà com a banc. Al seu interior es projecta un espai central per a pàrquing de vehicles que segons l’alcalde, Josep Llobet, podrà ser utilitzat també per a celebracions populars o concerts.

Segons Llobet, el projecte resol la problemàtica d’oferir un espai d’aparcament en les jornades de gran afluència de visitants i brinda a la població un nou espai per a celebracions.

Segons l’alcalde es tracta de l’obra estrella del mandat que permetrà arreglar aquesta esplanada d’entrada molt transitada ja que s’ubica al costat de la zona esportiva, les piscines i el local social.

El projecte estarà acabat en 30 dies i costarà un total de 55.814 euros.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next